28 Nisan 2015 Salı

Çikolatalı meyveli pasta



Malzemeler:

Pandispanya için:
4-5 adet yumurta;
1 su bardağı şeker;
1 su bardağı un;
1 su bardağı ceviz;
1 adet vanilya.

Krema için:
1 kutu Maskarpone:
1 kutu süt kreması;
Biter çikolata;
Muz, çilek v.s.

Hazırlanışı:

*Pandispanyayı hazırlamak için 4-5 adet yumurta ve 1 su bardağı şekeri 10 en az 10 dakika çırpın.

*Sonra vanilya, kıyılmış cevizleri ve unu ıspatula ile karıştırarak yedirin.

*Pandispanyayı180 derecede pişirin ve tamamen soğumasını bekleyin.

*Kremayı hazırlamak için ayrı kaplarda çırptığınız Maskarpone peyniri ve süt kremayı birleştirin , 1 çay kaşığı pudra şekeri ekleyin, homojen oluncaya kadar karıştırın.



*Pandispanyayı iki ve ya üç tabana ayırın.

*Her birine krema sürün, üzerine meyveler yerleştirin.

*En üstüne benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirin.

Afiyet olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder